Pitkästä aikaa päästiin maanantaisiin bc-treeneihin, kun Jarmolla on syysloma ja meillä auto käytössä. Paikalla Hanna ja Kit, Oona ja Loitsu, Ellu ja Väinö, Eeva ja Rino sekä Hanna kera Nastjan ja Minjan. Ja ajatella, kaikki muut osallistuvat sunnuntaina pm-tokoon paitsi me :). Ehkä sitten ensi vuonna...

Humppa teki ihan loppupäässä, kun oli jo hämärää. Parin tunnin autossa odottelu tekee tuolle niin hyvää, taas oli ihan intopiukkana tekemässä. Tämä intopiukkuus on vaan sitten tiettyjen liikkeitten kohdalla ongelma.
Nyt ei tehty paikkamakuuta ollenkaan, vaan perusasentoja, seuraamista, jäävät, hyppy, sekä istumassa odottamista. Perusfiilis oli oikein hyvä.

Jäävät alkaa nyt olla hyvät, nyt vaan sitten tarkkaan miettimistä palkan kanssa ja toistot vähäisinä ettei mene taas reisille.
Seuraaminen oli puskemista lukuunottamatta hyvää, kontakti on nyt tosi paljon parempi kuin ennen.
Hyppy meni eka kerralla hyvin, mutta toistoilla kiersi esteen. Tämä on nyt ihan uusi ongelma, en tiedä haittasiko hämärä niin ettei nähnyt estettä kunnolla.
Istumassa odottaminen vaikeeta. Välillä hiipi perään, meni maahan tms. pääsin kuitenkin pari kertaa palkkaamaan rauhallisesta odottamisesta. Jotenkin etukenossa se istuu, mutta pääasia että istuu.

Nyt onkin kiva treeniviikko tiedossa, mulla on vaan 3 päivänä töitä eli päästään hyödyntämään valoisaakin aikaa.