Pitkästä aikaa ihan kahdestaan treenaamassa. Viime aikoina on treeniseuraa ollut niin mukavasti, että ei ole paljon kaksin tarvinnut treenailla.

Alkuun kosketusalustan muistuttelu, pikkuhiljaa etäisyyttä pidentäen. Oikein hyvä.

Paikkamakuu, reilu 3min, namit edessä. Nyt oli (ehkä lämpimästä säästä ja treeniä edeltäneestä lenkistä johtuen) tosi rauhallinen, katseli kyllä ympärilleen ja yhdessä välissä haisteli maata, mutta ei ollut aikomustakaan nousta. Vapautin suoraan nameille.

Maahanmenoja, 4 toistoa. Perus-Humppaa, pitäisi ottaa tähän ehdottomasti lelupalkka.

Ruututreeni. Pieni ruutu, n. 5 askelta/sivu, ja kosketusalusta keskellä. Lähetyksiä pikkuhiljaa etäisyyttä pidentäen. Tosi hyvä, tästä se lähtee!

Kapulan pitoa ja eka kertaa myös nostoja maasta. Välillä tarvi useamman käskyn, mutta nosti kyllä varmasti ja pitää hyvin. Paikallaan oleva kapula ei oikein tahdo kiinnostaa, heiton jälkeen kiinnostaa sitten vähän liikaakin. Nyt ei heitelty ollenkaan, vaan koitetaan saada pito ja luovutus ensin varmemmaksi.

Loppuun seisomisia. Hyi yäk miten hitaita. Lelulla saatiin ihan ok toisto.

Palkkausta pitäisi nyt muuttaa enemmän lelulle, tämänkin oon päättänyt monta kertaa, mutta aina tulee turvauduttua nameihin. Nyt treenejä, joihin ei oteta namin namia mukaan.