TT:n hallille treenaamaan. Bc-treenit on virheellinen nimi näille, mukana pyörii myös kelpie. Ens kerralla otsikoin BCAK-treenit.

Humppa on alkanut kuumua hallista ihan kunnolla, taas hirmu konkkaloikat kun mentiin sisään ja huuto ja piippaus kun Kit treenaili. Käskyllä pysyi kuitenkin maassa ja oli hiljaa.

Ensin luoksepäästävyyttä, tuomarina Ellu. Ensin nameilla, jolloin Humppa lätki Ellua tassuilla kun tuli lähelle ("et syö mun lihapullia!"). Toinen ilman, hyvin pysyi. Haittaakohan kokeessa jos tässä antaa ylimääräisiä käskyjä? Ei tällä muuten mitään väliä ole, mutta en halua menettää puolikkaita pisteitä pussailun takia, ja muutenkin, kyllä siinä sivulla olisi syytä pysyä kun niin käsketään.

Seuraamista vaihtelevalla palkalla, välillä parista askelesta, välillä pitempää. Olin ihan tyytyväinen, muutaman kerran meinasi poikittaa mutta ei paha ollenkaan.

Liikkeestä seisomisessa takapalkka ja käsiapu. Hirmu hidas, edelleen.

Maahanmeno kertaalleen, myös se nyt hidas.

Hyppyä treenattiinkin urakalla. Ensin perusasentoa esteen takana, mentiin ihan nenä kiinni esteeseen. Kerran kielto kun meinasi loikata, sen jälkeen pysyi hienosti. Sitten hyppyä, lelu esteen taakse. Pari kertaa kolautteli takajalkoja esteeseen kun lelu oli liian lähellä. Lelu kauemmas niin ok. Sitten esteen takana seisominen. Hanna tuli opastamaan, ja koiraa kiertämällä saatiinkin seisomista vahvistettua. Tätä lisää.

Kannuksen koepaikka varmistui eli reilu viikko aikaa seuraavaan koitokseen. Yritetään ottaa mahdollisimman lyhyitä treenejä ja pitää välipäiviä, Humppa toimii aina paremmin tauon jälkeen. Seuraamista vain paria askelta ja käännöksiä, jääviin nopeutta ja tuota esteen takana seisomista. Luoksetuloa vähän, tai lähinnä sitä suoraa perusasentoa.