Hyvää meille kuuluu :). Treenejä, lenkkejä, kevättä ja kaikennäköistä uutta taas ilmassa, tosin ei koirarintamalla.

Ensinnäkin; Humppa sijoittui toiseksi Koiviksen Kovin Koira -kilpailussa. Kisaan ilmoitetaan kaikki vuoden aikana kertyneet tulokset, ja Suomen muotovalion titteli oli tässä kova juttu . Lisäpisteitä saatiin muutamalla tokon 2-tuloksella sekä SM-kisoihin osallistumisella. En valitettavasti päässyt itse paikalle vuosikokoukseen, jossa palkinnot jaettiin, mutta olemme erittäin ylpeitä tästä sijoituksesta kovassa joukossa!

Me ollaan treenattu tokoa ja Humpasta on tullut niin kiva tokokaveri. Muutaman kerran on saatu jopa noudon luovutus onnistumaan, ja muutenkin treeneissä on ollut oikein hyvä draivi. Kisat siintää muutaman viikon päässä, sieltä ei edelleenkään tulosta odoteta, mutta tavoitteena on että saadaan kisasuorituksesta molemmille kiva ja että tehdään parhaamme kehässä. Suunnitelmat-laatikkoa olen aina välillä käynyt päivittämässä, muutamat tokot on harkinnassa ja loppukesälle sitten näyttelyä ja toivottavasti Kemijärveä, ja ilmoitin Humpan katselemaan lampaitakin heinäkuussa.

Tällä viikolla on myös tehty kesän ensimmäiset jäljet. Ensimmäinen meni Humpan osalta sekoiluksi, se ei ihan heti hiffannut miksi maasta löytyy makkaraa, ja vielä kesken jäljen saatiin aikamoiset häiriöt, kun naapuritalon koira ilmestyi haukkuen siihen. Toinen tehtiinkin sitten Kaisan osaavassa ohjauksessa metsässä. Ei saatu noottia paljoa, koska tämän jäljen Humppa ajoi tosi hienosti! Jälkiä olisi nyt tarkoitus tehdä tokoilun lomassa jokunen kerta viikossa, lähinnä nurtsilla ajetaan ja pyritään tarkkuuteen työskentelyssä.

Ensi viikoksi lähdemme taasen Järvenpäähän Ilon iloksi, joten päivityksiä en lupaa ;).

Tämä kevät on niin mahtavaa aikaa, treenimotivaatio on katossa ja lenkkeilykin tuntuu taas ihan siedettävältä.

Iloista vappua blogin lukijoille!!