Tänään tokoiltiin piirinmestaruuskisoissa Tuomarinkartanossa. Oli oikein mukava koe, useita kehiä pyöri yhtäaikaa mutta riittävän kaukana toisistaan, eli ei mitään ylitsepääsemätöntä häiriötä. Paljon oli tietty porukkaa & koiria.
Meidän tulossarjaan koe ei valitettavasti tuonut mitään uutta. Humppa oli todella kivan tuntuinen kun mentiin paikalle, mutta sitten vähän ennen paikallaoloa nappasi jonkun hajun maasta, ja sinne meni kontakti ja kaikki muu, tilalle tuli hirmuinen häsääminen ja huuto. En usko että tuo kokonaan johtui hajusta, kun ei sitä treeneissä hajut noin kovasti vie. Kehässä Humppa oli todella raivostuttava, sinkoili sinne tänne, volisi, haisteli ja sekoili. Ja niin sekoili ohjaajakin.

Tuomarina oli Tuija Sere, oikein miellyttävä ja mukava tuttavuus.

Paikallamakuu 8; haisteli maata. Otti hajun heti kun mentiin paikalle, ja oli tosi hankala saada kontaktiin. Meni sentään ekalla alas ja ylös ja tällä kertaa pysyi.
Seuraaminen 6. Alku todella kamalaa, haahuili, irtoili, katseli muualle. Täyskäännöksessä lisäkäsky. Loppua kohti parani vähän.
Liikkeestä maahanmeno 0. Seisoi, voi pahus. Otettiin pari kertaa seisomista ennen kehää, ei olis varmaan kannattanut.
Luoksetulo 5. Tuli läpi.
Liikkestä seisominen 8, haisteli tässäkin maata.
Nouto 7. Saalisti kapulaa ja luovuttaa vinossa, as usual.
Kaket 0. No tämä oli tiedossa. Nousi hyvin mutta ennakoi maahanmenoa ja lopulta hermostuksissaan eteni kovasti. Tässä mokasin itse alussa eli jätin koiran istumaan. Onneksi liikkurikin käskytti väärin eli saatiin ottaa alku uudestaan.
Hyppy 8. Tämä oli ihan kiva, mutta äänsi.
Kokonaisvaikutus 7, rauhaton ja äänekäs.
Pisteet 104, AVO3.

Joo, tätä tää nyt on. Kyllä ketuttaa.
Ajattelin, et katson muutaman kokeen vielä loppuvuodelle, ja kokeenomaista treeniä pitäis päästä harjoittamaan jonnekin.