Etelä-Keljossa kolmen koirakon voimin treenaamassa. Kuuma on!

Saatiin hyvät treenit kun kerrankin oli vähän suunniteltu mitä tehdään. Ja mun lisäksi myös Heli oli suunnitellut, kiitos siitä!
Mielikuvaharjoituksia, eli vietiin Humpan kanssa alueen reunoja pitkin maalimies piiloon, sitten kiersin takaisin keskilinjalle ja sieltä lähetys. Yrityksenä saada koira käyttämään nenäänsä, kun viime treenit on mennyt aika epämääräiseksi haahuiluksi.
Lähetyksistä koira saattaa edelleen rynniä minne sattuu, ja yleensä käy hakemassa vainun vähän mutkan kautta. Eka mm isolla kaarroksella, mutta löysi melko sujuvasti. Toiselle ei meinannut irrota ollenkaan, ja lähti minne sattuu. Lopulta sadannella yrittämällä selvästi sai hajun ja lähti suoraan. Tässä välissä koira autoon ja muut teki välillä.
Lopuksi otettiin vielä Humpalle yksi mm, nyt sai hajun nopeemmin, taas vähän kaarroksella mutta hyvää vauhtia eteni.

Humpalla on taas ongelmia tajuta mitä pitäis tehdä, se rynnii vähän pallo hukassa pitkin aluetta. Tästä eteenpäin treenit siis tarkemmin, ja etenkin lähetyksessä tarkkana että koiralla varmasti on haju. Lisäksi yleistä sähläystä pitäisi vähentää, tarkkuus kärsii kun koira on koko ajan ihan hepulissa.

Mutta kaikenkaikkiaan hyvä treeni, tätä jatketaan!