Ysin vuorolle halliin bc-porukalla.

Humpalle tekee häiriötreeni tosi hyvää, alun jälkeen malttoi tänäänkin keskittyä, mutta treeni täytyy pitää tosi nopeatempoisena ettei ala nenä painua maahan.

Seuraaminen on onnistuttu ryssimään, painaa, poikittaa, painaa, edistää, poikittaa, painaa, edistää... Ens viikolla lelu kainalossa -treenit ohjelmaan. Takapalkalla etenkin seuraaminen on kamalaa.

Jäävissä sama meno ku eilen; seisominen on ok silloin kun tekee sen, tänään jotain epävarmuutta taas ja muutamassa toistossa jätti tekemättä. Maahanmenossa yksi superhyvä toisto ja annettiin olla niin.

Hypyssä laitettiin namitäti taakse. Humppa jää usein tosi lähelle esteen sivuun, eikä meinaa kestää sitä että tulen vierelle. Nyt namitädiltä palkka, sitten kutsu ja siitä seisominen esteen taakse.

Paikkamakuussa pari minuuttia rivissä. Humppa vilkuili vieressä ollutta Nastjaa ja selvästi sen teki mieli nousta, mutta pysyi. Mahtavaa.

Kokeeseen olis nyt 2,5 viikkoa aikaa eli periaatteessa 1,5 vkoa hyödyllistä treeniaikaa. Auts, ens viikolle täytyy nyt väsätä kunnon suunnitelma.