Minä sitten tykkään näistä ulkonäyttelyistä :). Aurinkoinen, mutta ei liian kuuma sää (nokka kuitenkin kärtsäsi taas), hyvää seuraa ja paljon tilaa.

Humpan käytös kehässä oli ihan luokatonta. Se oli jo odotettavissa kun käytiin kokeilemassa kehää, ei ainuttakaan raviaskelta. Sain sen kuitenkin juoksemaan ihan kivasti kehän ulkopuolella. Kehän laidalla olevan ihqut tytöt kuitenkin veivät Humpan huomion, eikä se malttanut esiintyä ollenkaan. Namitkin oli vähän huonoja. Tulokseksi EH, JUK1. Harmittaa sinänsä se, että jos Humppa olisi esiintynyt (ja suvainnut näyttää takaliikkeensä tuomarille), olisimme voineet saada ERIn ja koska uroksia oli paikalla vain 4, se olisi ollut automaattisesti vähintään PU2 ja va-SERT. Mutta mitäpä näitä harmittelemaan, tänään mentiin näin, ja ennen erkkaria voisi ehkä vähän harjoitella ravaamista, sekä lenkittää ja treenata koiraa kunnolla.
Tuomari Marja Talvitie kehui Humppaa "todella kauniiksi", mutta takaliikkeistä miinusta. Oli kyllä miellyttävä ja asiansa osaava tuomari, tälle vien varmasti koiran joskus uudestaan.

Oltiin matkassa Marjon & Isan ja Johannan kanssa. Paluumatkalla Humppa pääsi Isa-neidin kanssa uimaan ja otti kyllä kaiken irti. Harmi että kamera ei ollut matkassa, oli aika ihanan näköistä kun Isa ui edellä ja Humppa perässä, nenä kiinni Isan hännässä. Hirmu hepulitkin piti taas rannassa vetää.
Isalle tänään PN4 ja va-SERT, onnittelut Marjo! On se kyllä viehättävä tyttö, ja Humpalla olisi Isan esiintymisestä paljon opittavaa.