Lenkin yhteydessä pysähdyttiin parkkikselle treenaamaan. Humppa ihan tosi kuumana, pitää nyt miettiä palkkausta tarkasti jos meinataan saada liikkeet varmoiksi, oikeapaikkaisiksi jne... eikä vain hupsutella.

Parin minuutin paikkamakuu alkuun, namikuppi eteen. Pysyi hyvin ja oli rauhallinen, muutaman kerran vilkuili sivuille mutta muuten ok.

Kaukkareiden istumaannousuja namivedätyksellä...huoh. Ihan totaalisen väärä vire tähän liikkeeseen, piip-piip, osaan kaikki temput. Lopputulos; koira meni aina kyljelleen PAM-temppuasentoon maahan mennessään. Argh. Sisällä lisää tätä kiitos...

Luoksetulosta kolmenlaista versiota; toppia lelua heittämällä, läpijuoksuja leluun ja lyhyeltä matkalta sivulletuloja. Toppi on ihan alkutekijöissään, mutta kiva sitä on treenata. Helposti alkaa ennakoida, joten nuo läpijuoksut on tärkeitä.

Seuraamista; muutamaa askelta lelulla ja täyskäännöksiä vasemmalle. Ihan ok.

Jääviä; peruuttamalla molempia ja kerran molemmat seuruusta. Joo-o, peruuttamalla tosi kivat mutta seuruusta seisominen ihan huono. Epäröi monen askeleen verran ennen ku pysähtyi. Oliskohan tähän olemassa joku muukin kikka-kolmonen kun pelkät toistot ja toistot...

Loppuun lisää kaukkareita, ei yhtään parempi.

Mukavat treenit kaahottamisesta huolimatta, kyllä tuon kanssa treenailla kelpaa!!