Ihan mahtava kesäviikonloppu takana, ja vasta toukokuussa mennään. Tästä tulee hyvä kesä ;)

Lauantaina Hannan treenit. Kosketusalustaa, noutoa, puiden kiertoa. Humppa ei irtoa puunkiertoon ollenkaan, on se vaikeeta. Noutokapula suussa sen sijaan juoksenteli ympäri kenttää, se ei enää ällötä. Kosketusalustaan pitäisi saada etäisyyttä. Nämä on nyt Humpalle ekoja juttuja, jossa sen pitäisi osata irrota musta ja nameista, tehdään rauhassa eikä painosteta koiraa. Ehkä se vielä joskus uskaltaa.

Sit ajeltiin mökille, Jarmo kävi auttamassa isää mökin maalauksessa. Humpalle hyvää itsehillintätreeniä, kun naapurin dreeverinpentu oli häkissä ihan meidän tontin rajalla. Sieltä se huuteli, mutta hyvin Humppa pysyi käskyillä pihassa, vaikka mieli olisi tehnyt käydä moikkaamassa. Käytiin eilen ja tänään tekemässä myös esineruutua, vaikka ei ollut treeniliiviä eikä pk-liivejä matkassa. Eilen erittäin hyvä, jätin koiran istumaan, vein esineen alueelle ja lähetys. Oikein mukava etsintä ja tuonti. Tänään maalipensseli oli vaikea, kumihanska tuli vähän paremmin. Ukkonenkin jyrähteli treenin aikana ja kyllähän Humppa siihen reagoi, jatkoi kuitenkin hyvin hommia. Vahvistettiin myös vähän tavaroiden tuontia mulle asti, palautukset kun tahtoo olla sellaisia, että sylkäisee esineen metrin päähän.

Tänään sitten vielä Killerille bc-treeneihin ja Väinön TK2-kakkua syömään. Humpalle ihan minitreeni, seuraamista, jäävät kertaalleen ja sivulle tuloja isolla avulla.

Kylläpä on taas treeni-intoa! Josko niitä kokeitakin alkais taas katsella...