Eilen käytiin Tiinan ja Pessin kanssa treenaamassa. Ihanaa saada vähän vertaistukea tähän nuoren pojan kesyttämiseen :)

Humpalle ketjutus seuraaminen kytkettynä - seuraaminen vapaana - luoksetulo - liikkeestä seisominen. Palkkana kissanruokaa, näytin purkin ensin ja jätin sen kentän laidalle. Palkkasin ketjutuksen aikana kuitenkin aina siirtymän jälkeen seuraavan liikkeen alussa. Humppa ei toiminut yhtään, otti häiriötä Pessistä joka makasi kentän toisessa päässä (ei siis häiriköinyt yhtään mitenkään), ja taas ihme sekoilua. Seuraamisessa poikitti aika pahasti, luoksetulossa alkoi taas kesken liikkeen vauhdissa katselemaan muuta (luoksetulo, meidän varma liike. Nyt se on pilattu.) Ennakoi perusasentoja ja blaa blaa. Kerrassaan turhauttavaa.

Tänään sitten BH-treeniin Laukaaseen. Ei ollut yhtään fiilistä lähteä treenaamaan, mutta koska on 2 edellistä kertaa jääny väliin niin raahattiin itsemme paikalle. Ja kas, Humppa oli oikein kiva. Palkkailin sitä nyt tosi tiheään sekä liikkeiden aikana että välillä, ja yritin pitää mukana, ja pysyikin mukavasti. Liikkeistä ensin paikkamakuu, ilmeisesti pysyi hyvin, ei kukaan ainakaan mitään sanonut. Siitä seuraamiseen, eka kertaa BH-kaavio lyhennettynä. Tosi hyvä, yksi pieni putoaminen, ja hiukan poikitti mutta PK-puolella kai siitä vain tykätään... Luoksetulot tehtiin niin että muut koirat jäi riviin makaamaan, ja suorittava koira teki edessä paikkamakuun. Ensimmäinen yritys; käskyn kajahdettua yksi koira jäi riviin, toinen nousi seisomaan ja kolmas (=Humppa) lönkötteli mun luokse. Seuraavilla kerroilla tajusin olla katsomatta koiraa käskyn aikana, pysyi hyvin. Humpan luoksetulo oikein vauhdikas, suoraan sivulle.

Hyvä fiilis jäi kuitenkin tästä treeniviikosta. Viikonloppu aiotaan ottaa rennosti, tehdään pitkiä lenkkejä ja käydään vaikka uimassa. Viikko on tuntunut aivan kamalan pitkältä!