Kävin tänään palluttelemassa Tuiskun 6-viikkoista jälkikasvua, oli ihania! Uroksen olisin voinut viedä mukaani vaikka heti, mutta ei Sari antanut. Sitä vaan ihmettelen että miksei :D. Oli mukava rupatella Sarin kanssa ja nähdä myös Tuisku ja Mike. Hirmu harvoin tulee käytyä, vaikkei tuo välimatkakaan nyt niin pitkä ole.

Sieltä Laukaaseen BH-kurssin aloituskerralle. Mukana on 6 koirakkoa, kouluttajana Birgitta B-H. Eka kertaa Humpan kanssa treenattiin maneesilla, ihan hyvä oppia tuollaisetkin paikat. Nenä meinasi olla maassa aika tiheään, ja loppuun maistui hevosenkakkakin. En tiedä, oliko Humppa väsynyt tai jotain, mutta aika hyvin se oli kuulolla. Toki nameja sain syöttää taas aika ahkeraan tahtiin.

Ensin ilmoittautuminen. Humppa ilmeisesti sekoitti tämän tokon luoksepäästävyyteen, koska oli innolla menossa pussailemaan Birgittaa... Toisella yrityksellä parempi.

Luoksetulo; otin tokotyyliin koska en viitsi nyt sekoittaa Humpan päätä. Oikein hyvä, ja olisko ollut jopa suora sivulletulo. Wau.

Liikeestä istumista. Humppa oli ihan liekeissä kun pääsi opettelemaan uutta liikettä. Pitäisköhän sitä joskus treenata jotain muutakin kuin alokasluokan liikkeitä...? Apuaskelen kanssa tosi hyviä istumisia.

Seuraamista, täyskäännöksiä vasemmalle ja henkilöryhmää, jossa henkilöt oli koirien kanssa. Henkilöryhmä oli Humpalle hankala, ei meinannut pystyä olemaan kontaktissa toisen koiran lähellä. Nameilla ok.

Humpan kanssa pitäisi treenata paljon enemmän niin, ettei palkka ole esillä. Heti jos mulla ei ole namia kädessä tai kättä taskussa, kontakti putoilee. Lisäksi liikkeiden ketjuttamista pitäisi tehdä ahkerasti.

Viikonlopuksi lähdetään taas Kokkolaan, siellä voisi käydä vierasta kenttää hyödyntämässä ja vaikka pyöräilemässä, kuka tietää...