Ja Killerille agittamaan. Nämä treenit on kyllä semmoinen viikon piristysruiske. Ihanaa olla alkeiskurssilla kun ei tarvi osata mitään, pääasia että on kivaa. Kaikkea muuta kun nyt treenaillaan vähän tavoitteellisesti, niin tekee tosi hyvää vaan hillutella koiran kanssa ja katsoa kun se osaa :)

Tänään vuorossa vanhoista aita, putki ja kepit sekä uusina esteinä pussi, puomi ja pituus. Viime kerrallahan kuulimme jo kouluttajan suusta sanan "luonnonlahjakkuus", en ole uskaltanut sitä itse sanoa mutta salaa olen kyllä samaa mieltä! Humppa tekee innolla (noh, vähän liikaakin mutta sallitaan se noin nuorelle pojalle) mutta on myös kuulolla.
Puomille mentiin ensin, siinä ihan eka kerralla haparointia ja vähän jännittämistä. Humppa meinasi tulla monta kertaa sivusta alas ja laitoin sitten reilusti nameja koko matkalle. Toisella kerralla myös paljon namia, ja kolmannella meni jo varmemmin ja vähän vähemmillä nameilla. Puomi on kyllä tosi kapea isoille koirille, parimme rhodesiankoira Maunon kanssa mentiin pentupuomilla kun ei meinanneet tassut pysyä matkassa.
Pituudessa ensin kahdella palalla, helppo homma ja lisättiin kolmas. Humppa käveli yli, mutta toisella kerralla hyppäsi hienosti.
Pussissa ei ongelmaa, paitsi se miten ohjaaja ehtii pussin päähän palkkaamaan. Taas koira säntäsi suorittamaan tätä itsenäisesti ilman mitään namiohjauksia.
Putkesta meinasi kääntyä takas, otettiin viimeinen kerta niin että kutsuin putken päästä, sitten tuli vauhdilla.
Kepit ja aita, ei ongelmaa.

Humppa ei varmaan tajua yhtään mitä agilitykentällä ollaan tekemässä, se vaan kaahottaa menemään. Mutta antaa kaahottaa, luulen että vauhtia tuosta agikoirasta ei tule puuttumaan!