Eli särkylääkkeen voimalla naapurin parkkikselle ;). En tiedä oliko kovin hyvä idea, kun taju meinasi lähteä aina koiraa leikittäessä. Flunssa ei ota hellittääkseen, mutta ei jaksa maatakaan enää.

Mikähän siinä on, että kun yhden kohdan saa liikkeestä kuntoon, kostautuu se sitten toisessa kohtaa? Taitaa olla tämän lajin juju juurikin siinä. Ärsyttävää joka tapauksessa.

Seuraamisessa lyhyttä pätkää ja paljon käännöksiä. Paikka on parantunut mutta näkyy sitten kontaktin putoilemisena. Joku kultainen keskitie olisi kiva löytää... Muutenkin Humpassa ehkä näkyy se, ettei ole kolmeen päivään päässyt kunnon lenkille. Kovasti otti häiriötä hajuista ja muusta kentän ympärillä.

Seisomista takapalkalla. Nyt pysähtyy ja jää hyvin, edelleen kehut jäämisestä. Takapalkka vaan aiheutti levottomuutta koiran vierelle palaamiseen, tätä täytyy muistaa ottaa erikseen.

Sivuilletuloissa haluttomuutta, ja niihinkin nyt lelu mukaan. Liikkeitten välillä meinaa koiralta kadota korvat kokonaan ja haihattelee milloin minnekin.

Illalla käydään vielä ainakin poikkeamassa bc-treeneissä, jospa jotain pientä otetaan sielläkin. Paikkamakuu rivissä ja hyppy olis ainakin hyvä kerrata.