No niin. Sunnuntain koeluontoinen meni harakoille Humpan takia. Eilen piti ottaa uusiksi, mutta unohdin käydä kaupassa ja ostaa palkkaa, niin se siitä. Tänä aamuna oli hyvä yritys, mutta aamu-unet vei voiton...

Nyt sitten päästiin se tekemään, taskussa palkkana lihapullaa ja keitettyä possun sydäntä. Oikeastaan tästä treenistä kyllä puuttui kaikki se, mikä tekee kokeesta kokeen, eli tuomari, liikkuri ja häiriö. Mutta tulipahan tehtyä liikkeet putkeen ja tsekattua missä mennään.

Paikkamakuu. Olin vähän ahne ja pidin 3min. Pysyi hyvin, kontakti on aika vaihtelevaa, mutta nyt makasi rauhassa eikä näyttänyt koko aikaa siltä, että aikoo nousta hetkenä minä hyvänsä. Tämän jälkeen lihapullatauko ja sitten jatkamaan.

Seuraamiset; en ottanut mitään kamalan pitkää kaaviota, mutta kuitenkin niin että kaikki käännökset, pysähdyksiä ja juoksuosuus. Ihan jees, nyt on vähän yli-innokas eli meinaa edistää ja poikittaa. Mutta kontakti on hyvä eikä unohtele.

Liikkeestä maahanmeno; hyvin meni.

Luoksetulo. Törmäsi, istui vinoon ja ennakoi perusasennon. Huoh.

Liikkeestä seisominen. Jäi hyvin. En tiedä annoinko pienen avun hidastamalla liikettä.

Tähän sitten jäätiinkin kun hyppyä ei ollut. Sydäntä naamariin ja kyllä kelpasi.

Liikkeestä jääviin tarvitsisin yhden silmäparin katsomaan, kun ei niistä kokonaisina tiedä meneekö nopeasti vai hitaasti vai miten.

Ihan hyvä mieli jäi, tässä on nyt vajaa pari viikkoa hioa pikkujuttuja. Mutta jos Humppa noin toimii kokeessa, niin ei tässä mitään huolta ole. Ihan sopiva vaihe lähteä ekaan kokeeseen. Katsotaan onko eri ääni kellossa kokeen jälkeen...