Repe rekattiin Kennelliittoon muutaman kuukauden odottelun jälkeen, ja hänen varsin vähäisiä tietojaan voi tarkastella täällä
Repe oli tullessaan pentuerekisteröity American Kennel Clubiin vaikka tulikin Kanadasta, ja sille piti vielä tilata AKC:sta varsinaiset paperit ennen niiden lähettämistä Kennelliittoon. 

Tokossa on aloiteltu talvikautta, treenaillaan kerran viikossa omalla porukalla Agimestassa. Humppa opiskelee ylempien luokkien liikkeitä, joista suurin osa on jo jonkinlaisella mallilla. Kovasti on toki hommaa, mutta eipä me ihan hetkeen olla voittajaan vielä menossakaan. 
Repe on käynyt hallissa aistimassa tunnelmaa, ja talvi taidetaan keskittyä leikkimiseen ja häiriössä tekemiseen. Pikkumies ottaa kovasti häiriötä toisista koirista, eikä hallissa tahdo kyllä ajatukset pysyä koossa ollenkaan. Repe ei taistele leluilla lainkaan samaan malliin kuin Humppa tuon ikäisenä, leikkii kyllä ja on kiinnostunut, mutta kunnon taistelua ja intohimoa leikkimiseen saadaan sille vähän rakennella. 
Repelle on ajettu myös jälkiä, ja yritetään saada ne hyvälle mallille, ja sitten talveksi hautumaan. Nyt on otettu muutamia tyhjiä askelia ja kulmia mukaan, eikä sen enempää uutta tälle syksylle otetakaan. Hieman meinaa mennä hössötykseksi välillä Reiskan jäljestys, mutta kaikenkaikkiaan ihan kivasti on homma edistynyt. Viestiäkin Reiska pääsi kokeilemaan viime viikolla, ja juoksikin sitä ihan mallikkaasti noin ensimmäiseksi kerraksi. Ehkä sitäkin kokeillaan vielä. 
Pääasiassa Repe on kuitenkin opetellut arkea meidän laumassa. Luoksetulot on vahvistuneet oikein hyvin, ja sitä uskaltaa jopa jo pitää välillä vapaanakin. Edelleen olen oikein tyytyväinen hankintaani, Repe on osoittautunut vilkkaaksi, ahneeksi ja reippaaksi tapaukseksi. 

Agilityt on tällä hetkellä valitettavasti tauolla. Seuran talvihallivaraukset meni vähän puihin, eikä tämän hetkinen treeniaika sovi minun aikatauluun ollenkaan. Agimestassa on kuitenkin vähän muistuteltu keppejä ja kontakteja, ettei asia aivan pääsisi unohtumaan. Toivottavasti keväämmällä päästään treenaamaan ja kenties siis ensi kesänä kisoihinkin. Hypythän Humpalla kosahti loppukesästä ihan tosissaan, eli hyppytekniikkaakin pitäisi jossain vaiheessa treenata.