Jaahas, taas on käyny perinteiset :). Ilmo toukokuun kokeeseen lähti, ja sen jälkeen koittikin parin viikon treenitauko... No ei kait siinä, levossa ne lihaksetkin kasvaa. Tänään katkaistiin tauko kevyesti koeluontoisella... Löydettiin lähistöltä uusi kenttä, sinne siis.

Paikkamakuu, 3,5min. Ei ollut piiloa. Eikä juuri häiriötäkään, pari lasta pyöräili kentän halki mun ja Humpan välistä ja yksi rusakko kävi ihmettelemässä touhua. Oli rauhallinen, ja rusakkohäiriön kestämisestä olen erityisen ylpeä. Loppu ei-kisamaisesti, eli palkkailin maahan.

Seuraaminen, lyhyt Pieksämäki-kaavio. Alku oli tosi hieno, aina täyskäännökseen saakka, jonka jälkeen alkoi poikittelu ja juoksuosuudessa meinasi levitä tyystin käsiin.

Liikkeestä jäävät molemmat oikein hienot. Ei mitkään säpäkät jäämiset kuten ei ole koskaan ollut, mutta nyt kesti taaksekävelyt ja teki varman oloisena oikeat vaihdot.

Luoksetulo sitten... Ei aikomustakaan topata. Läpi vaan, ja täysiä, sekä törmäten sivulle.

Nouto, tämä on kyllä paha tässä välissä. Ei pysty olla perusasennossa jos mulla on kapula kädessä, varasti kapulalle ja palautus mihin sattuu. Noh, se kuitenkin haki sen. Loput liikkeet menikin plörinäksi, kun noutokapula jäi kentän laidalle.

Kaket, eka nousu kolmannella käskyllä ja maahanmenossa puolen metrin syöksy. Istumaan ei meinaa nousta millään, onkohan tässä liian samanlainen jättö kuin paikkamakuussa??

Hyppyä ei tietenkään tehty kun ei ollut estettäkään.

Alkupään liikkeet siis toimii ihan joten kuten, mutta loppua kohti kyllä leviää aika hienosti. Siitä toki olen iloinen, että kaikista liikkeistä on nyt jonkinlainen haisu, ja iloinen ilme säilyy liikkeestä toiseen.

Nyt ei täyttä koeluontoista enää ennen koetta tehdä, vaan yritetään vähän panostaa noihin "muutamaan" ongelmakohtaan ja pitää mieli iloisena :)