Eka viikko olis takana sitten. Huomenna alkaa työt, ja arkeen pitäis pikku hiljaa siis palata...

Tähän mennessä on viihdytty hyvin! Keskiviikkona käytiin ekoissa Koivukylän tokotreeneissä, ja sinne ainakin toistaiseksi jäädäänkin treenaamaan. Meidän ryhmässä olivat myös Riikka ja Fria (Briskness Fata Morgana, viime vuoden Kemijärven tuttu), oikein kiva! Ryhmä on melko pitkälle itse ohjautuva, ts. itse päätetään treenattavat liikkeet ja niitä treenataan pareittain. Ohjaajalta voi toki kysyä, jos ongelmia ilmenee. Ja mikä parasta, häiriöseuraa, paikallaolot saadaan rivissä ja kenttä on nurmikenttä. Maanantaina mennään katsomaan agiryhmää.

Torstaina treenailtiin keskenään lähikentällä. Liikkeestä seisominen takkuaa taas. Miten se voi olla niin vaikea?? Välillä ei tee ollenkaan, välillä menee maahan ja jos tekee niin pysähtyy hitaasti, eikä auta vaikka miten päin vääntäisi. Noutoja tehtiin ihan leikkimällä, pitoharjoituksista Humppa ei tykkää. Seuraamista piti tehdä pienissä pätkissä, mutta tehtiinkin koko BH-kaavio... Hyvällä mallilla on seuraaminen, ja paikkamakuussa pysyi vaikka 20m päässä joku tamppasi mattoja. Bra!

Nyt viikonloppuna olin 2 päivää katselemassa SBCAK:n luonnetestejä; tuomareina Söderholm ja Heikkilä, ja testattavina vain bortsuja ja kelpieitä. Olipa avartavaa, mukavaa nähdä paljon testejä peräkkäin. Kuukauden päästä olisi Humpalla sitten oma koitos edessä, hui.

Blogin päivittäminen ei ole huvittanut viime aikoina, jotenkin on nyt niin paljon kaikkea muuta vireillä. Mutta yritetään kuulua taas joskus!