Jälleen tokoiltiin piirinmestaruuksista Tuomarinkartanolla, viimevuotiseen tapaan Koiviksen joukkueessa. Sähläsin työvuorojen kanssa ja oli vielä muutama päivä sitten vähän epävarmaa päästäänkö koko kokeeseen, mutta järjestyi sitten kuitenkin.
Tuomarina oli Pernilla Tallberg, ja linja pikkuisen erilainen kuin viime kokeessa . Humpalla (minusta puhumattakaan) kun on noita ongelmia vähän joka osa-alueella, niin saatais kyllä aika reippaasti suoriutua oman tasomme yli, että tällaiselta tuomarilta mitään kunnollisia pisteitä voitais saada. Saa siis olla sangen tyytyväinen tämän päivän suoritukseen. Humppa olikin taas ihan kiva, onhan se semmonen Humppa, mutta minkäs teet.

Paikallaolo 9 - sählättiin vähän alussa ja piste lähti mun mokailuista. Ei pitäisi väittää olevansa valmis jos ei sitä oikeasti ole. Makasi nätisti eikä ilmeisesti edes haistellut, kun siitä ei huomautusta tullut.
Seuraaminen 7 - seiskan seuraamisesta saa seiskan! No comments.
Liikkeestä maahanmeno 7 - annoin törkeän ison käskyn ja silti meni tosi hitaasti. Tätä vois kyllä joskus treenatakkin, ei luulis että bordercollielle olis täysin mahdotonta tehdä edes vähän vikkelämpää maahanmenoa.
Luoksetulo 8 - valui ihmeellisen paljon.
Liikkeestä seisominen 6,5 - tätäkin vois joskus treenata. Alun seuraaminen oli todella syvältä, kun kulki varmaan metrin edellä, ja pysäytys oli kuin hidastetusta filmistä.
Nouto 6 - tehtiin järjestäjän kapulalla, jonkalaisella ei oo koskaan treenattu. Humpalle sattui joku juttu kapulalla, se lensi nenälleen kapulan taakse mutta kokosi itsensä ja lähti palauttamaan. Ja pureskeli... Eikä lopulta olis halunnut irrottaa kapulasta.
Kaket 9 - olin ihan varma että kaket nollataan tänään, kun eka istumaan nousu on ollut kaikissa treeneissä niin epävarma. Lisäksi välimatka oli takuulla yli 5m. Mutta hienot oli! Tuomarin mielestä olis saanut vähän nopeammin liikehtiä.
Hyppy 8 - istui ihan sikahitaasti, hyvä että istui ollenkaan. Ei selvästi ollut samaa mieltä esteen takana istumisesta.
Kokonaisvaikutus 8 - liikkeisiin nähden aika hyvä.

Yht 155p, II-tulos

No joo, olihan siellä liikkeestä seisominen ja nouto, jotka vähän korrektimmin suorittamalla olis ykkösen raja rikkoutunut nippanappa. Mutta jo toisessa kokeessa peräkkäin kokonaisuutena ehjä suoritus, ja molempien päät pysyi kasassa (ja kiinni). Varovasti uskaltaisin toivoa, että ne kaikista valtavimmat ongelmat olisi takana. Hyvin varovasti.

 

Reperee jatkaa Suomen valloitustaan, vaikka olenkin kuluvalla viikolla ollut pariin otteeseen laittamassa sitä takaisin Kanadan koneeseen. Se tekee pahojaan minkä ehtii, mutta on se sitten välillä myös niin kamalan suloinen... Sille on poljettu muutamia jälkiä ja vähän naksuteltu, eipä juuri muuta tässä vaiheessa. Humpan kanssa ne painii kovasti, vaikka Humppaa kyllä pentu leikkeineen ja riehumisineen välillä selvästi rasittaa. Kaikenkaikkiaan laumaelo sujuu silti varsin hyvin, ellei Repen pikku temppuja tässä yhteydessä muistella . Pienillä miehillä on pienten miesten harrastukset...