Otsikko on lainaus kummipojaltamme Paavolta, 2,5v. Ja oikeassa Paavo on, vaikkakin kommentti lausuttiin sen jälkeen, kun Humppa oli pari päivää kiusannut Paavoa ja vienyt kaikki lelut käsistä.
Tänään yhdyn Paavon mielipiteeseen täysillä. Käytiin pitkällä lenkillä, jonka varrella pysähdyttiin koirien uimapaikalle heittelemään palloa (uimassa ei sentään käyty) ja kentälle treenailemaan.
Emäntä on ollut kamalassa flunssassa pari päivää, ja sisällä kökkiminen näkyy kyllä koirassa ylitsevuotavaisena energiana. Mutta sen ansiosta saatiin mahtava treeni tänään.
Alkuun yritin seuraamista hihnassa, mutta meni haahuiluksi ja kentän tutkimiseksi, joten loput liikkeet vapaana. Ja johan sujui.
Paikkamakuu menee kuin vanhalta tekijältä, tosin se on nyt niin pinnalla, että kaikki liikeestä jätöt menee makoiluksi. Ei siis odota mitään istuen tai seisten, vaan aina maahan.
Seuraaminen menee hienosti, ja liikkeestä seisominen, istuminen ja maahanmeno ok. Luoksetulo tänään aika vauhdikas, piti vähän jarrutella että jäi oikeaan asentoon eikä tullut päälle.
Mihin olin erityisen tyytyväinen, NOUTO onnistui!!! Tennispallolla mentiin, ja saatiin pari tosi onnistunutta noutoa.  Hirmu vauhti on päällä, eikä pallon luovuttaminen ole mikään kovin mallikas, mutta pääasia että tuo. Noudossa Humppa ei kestä montaa toistoa, pari kolme kertaa riittää, jos mennään enemmän niin alkaa sama vanha kuvio, eli lähtee kyllä hakemaan mutta tuodessa hortoilee.

Meidän 5-15 minuutin treenituokioilla on edistytty hurjasti ihan muutamassa päivässä. Itsellä olisi kova motivaatio treenata vaikka koko ajan, mutta  ehkä omakin motivaatio pysyy parempana kun pidetään treenit lyhyinä ja onnistuneina.

Mahtava viikonloppu takana, upeat aurinkoiset pakkassäät.