Tämä viikko on vietetty Järvenpäässä kaverin talon ja koiran vahteina. Elellään omakotitalossa Järvenpäässä, ja pidetään seuraa labbisnarttu Ilolle, ikää yksi vuosi ja rapiat.

Ja johan on ollut meininkiä. Humpalla ja Ilolla on painit käynnissä 24/7, eikä edes yöksi rauhoitu meno. Ekana yönä ei nukuttu oikeastaan ollenkaan. Ensin Ilo nukkui ja Humppa kiusasi sitä, ja sitten osat vaihtui. Lopulta suljettiin Ilo makuuhuoneesta portin taakse, jossa se sitten jodlaili loppuyön siihen malliin että unta saatiin ehkä tunti. Toinen yö meni jo paremmin, nukuttiin rauhassa puoli neljän paikkeille, jollon alkoi taas kiljunta. Ilo myös keksi, miten portista tullaan läpi... Tänään on jo huomattavasti tilanne rauhoittunut. Humppa kovasti astuu Iloa, vaikka juoksusta ei kyllä tällä hetkellä pitäisi olla tietoakaan. Luulen, että tuo astuminen on enemmän alistamista, ja laumaviettiin liittyvää.

Muuten elämässä ei ole täällä valittamista. Omakotitalo kävelymatkan päässä asemasta, ihana piha ja sauna kyllä kelpaavat! Vielä kun olisi lomaa, niin täällä voisi olla pitempäänkin!

Tänään käytiin treenaamassakin, ja hyödynnettiin uusi ympäristö ja uusi kenttä. Ensin paikkamakuu, yhteensä ehkä kolmisen minuuttia. Kävin kerran palkkaamassa. Kentän ympärillä käveli haukkuvia koiria, ja Humppa nousi. Siitä tiukka huomautus, painui heti takaisin ja pysyi loppuajan hyvin. Ihan hyväkin että nousi, pääsin taas muistuttamaan että niin ei tehdä.

Seuraamista, suoraa ja täyskäännöksiä. Pitkä suora on Humpalle vaikea, kun mennään yli 30 askeleen, se alkaa ehdottaa jääviä. Treenattiin siis vain suoraa pätkää. Alkoi sujua ihan mukavasti.

Lisäksi muutama liikkeestä istuminen ja täyskäännös vasemmalle. Ihan kiva treeni saatiin aikaan, ennakko-odotuksia ei juuri ollut parin päivän riehumisen jälkeen.