Viimeinen Jatko1-kerta Viherlandialla. Ens viikolla onkin sitten taas ensimmäinen Jatko1-kerta...

Humppa oli aika väsyneen oloinen lähtiessä, ja olikin nyt paljon rauhallisempi kuin viimeksi. Jopa odottaessa jaksoi olla hiljaa, paitsi silloin, kun joku muu suoritti A-estettä sen edessä.

Ensin A:ta, oikealta puolelta ohjattuna hyvä. Palkka namialustalla alastulon alla, ja kuinkas kävikään, kun ohjasin koiraa vasemmalta. Humppa sujahti esteen alta suoraan palkalle :). Muutama onnistunut myös vasemmalta.

Sitten putkea, L:n muotoisena. Myös tässä meni ekat kerrat suoraan nameille estettä suorittamatta. Pari toistoa kuitenkin ok.

Rengas, meni nyt tosi hyvin ja koko ajan oikeasta reiästä.

Sitten kolme aitaa peräkkäin ja kutsuhyppynä ensin yksi, sitten kaksi ja lopulta kolme aitaa, ja viimeisenä niin, että keskimmäinen aita siirrettiin sivumpaan. Tämä meni tosi hyvin. Luki mun kättä tosin niin tarkasti, että kun se oli millinkin väärin niin rimat putosi. Mutta oli se upean näköinen kun loikki kaikki kolme estettä.

Sitten vielä kepeille. Aluksi oli ihan hukassa, mutta viimein hoksasi. Tähän tuli neuvoksi rauhoittaa suoritusta (=olla itse rauhallisempi) ja harjoitella edelleen ekaa väliä eri kulmista, eri puolilta jne.