Nonniin, tulihan taas pyörähdettyä mätsärissäkin, ja vastoin kaikkia odotuksia ihan menestyksekkäästi. Humpan meno kehässä oli aivan luokatonta, kaveri veti joko täysillä tai ei ollenkaan ja siinä välissä ehti aina jyrsiä mun housuja. Parikehän jälkeen tuomari totesi, että "saatte nyt sinisen, koska et saanut sitä ravaamaan".

Humppa valmistautuu:

1034643.jpg

Humppa "ravaa":
1034645.jpg

1034647.jpg

...ja "seisoo":

1034646.jpg


Sinisten kehässä Humppa yökkäili mahassa käyneitä Frolicin paloja keskelle kehää (uusi näyttelyhihna on jo hankintalistalla...), mutta sai jo muutaman askeleen ravattua ihan nätisti. Tuomari kutsui meidät keskelle kehää ja luulin, että aikoo heittää meidät ulos tuon yökkäilyn takia, mutta oltiinkin sinisten 2.!!! Mahtava homma, tiedä kuinka hyvin oltais sijoituttu jos käytös olisi ollut fiksumpaa. Jippiajee!
Nähtiin tuttujakin, naapurin Väinö ja veljensä Rino. Ei näytä olevan helppoa kehässä muillakaan... Hienosti pojat silti vetivät, Väinö sinisen ja Rino punaisen nauhan arvoisesti. Ja kehäsihteerinä pyörähteli Humpan tuttu maalimies Heli.
Harjoitukset siis jatkuvat, nyt ollaan siinä vaiheessa, että kahdestaan harjoitellessa alkaa sujua ihan mallikkaasti, mutta näköjään oikea tilanne vetää vielä koiran aika kierroksille.