Mentiin lähiparkkikselle. En tullut yhtään ajatelleeksi, että kello oli n. 16.30, ihmisiä kuin pipoa joka paikassa ja parkkiksellakin kävi kuhina kun ihmisiä tuli ja meni. Aikamoinen häiriö siis.
Humppa oli jo mennessä jotenkin aivan kiihdyksissä, tuli pari koiraa vastaan ja Humppa veti ihan kierroksille. Ohituksia pitäis nyt treenata kovasti, aina niissä joku mättää, kuten se ettei ole nameja mukana. Blaah. Ei sitten ollutkaan kovin hyvä fiilis varsinaisessa treenissä...

Ensin paikkamakuu n. 1min. Pysyi maassa mutta pää kääntyili kun ihmisiä tuli ovista jne.

Maahanmenoja peruuttamalla. Ihan fiasko, tarvi aina 2-3 käskyä, tarjosi aina seisomisen ensin. Otettiin sitten ihan paikaltaan, mutta tässä sama homma eli tarjoaa aina ensin muuta liikettä. Palataan sisätreeniin, ja hiotaan liikkeisiin varmuus ja nopeus ennen ku edes yritetään ulkona.

Luoksetuloon vauhtiharjoitusta, eli pallo jalkojen välistä. Ensin Humppa oli ihan pihalla mitä tapahtuu ja pysähtyi kun otin pallon taskusta. Toisella yrittämällä parempi, mutta jahtaa palloa niin kovasti etten enää uskalla tehdä asfalttipohjalla.

Loppuun seuraamisia, ihan lyhyttä pätkää ja kontaktista palkka. Kontakti putoaa heti liikkeelle lähdössä, joten lähtöjä treenattava erikseen. Oli tarkoitus ottaa nami pois vasemmasta kädestä, mutta kädet loppui kesken ja suurimman osan aikaa nami oli siinä. Patukka oli jäänyt autoon, seuraamiseen otetaan tästä eteenpäin se palkaksi ettei tarvi siirrellä nameja kädestä toiseen.

Illalla ajattelin lähteä eka kertaa kokeilemaan pyöräilyä koiran kanssa. Saa nähdä monenako kappaleena tulen takaisin...