Huoh, olipas kokemus. Killerin parkkialue oli ihan mudassa ja sohjolumessa, ja suurin osa testistä tehtiin lumihangessa kahlaamalla.
Meiltä tuli kyllä niin ala-arvoinen suoritus että. Humppa sekosi väki- ja koiramäärästä täysin eikä kontaktista ollut tietoakaan. Lisäksi meidän odottelupaikassa se pääsi lussuttamaan jotain ihanaa pissaa ja sen myötä hävisi viimeisetkin tottelevaisuuden rippeet.
Esitettiin "temppuna" ihan perus maahanmeno, se meni hyvin sen jälkeen kun olin ensin pari minuuttia tehnyt voltteja saadakseni kontaktin koiraan.
Seuraaminen häiriökoirakoiden läpi meni ihan harakoille, Humppa otti kyllä kontaktin ja tuli perusasentoon, mutta ei ottanut ainuttakaan askelta kontaktissa, vaan olisi paljon mielummin nuuskinut lumessa olevia jälkiä.
Paikallaolo ja luoksetulo oli ainut mikä onnistui, Humppa oli hienosti maassa paikallaan ja tuli hyvin luokse.

Aargh, kai se on uskottava, että meidän kontakti ei toimi häiriössä. Lisäksi kun mua jännittää, se vetää koiran ihan kierroksille. Apua, kauhulla odotan ensimmäisiä tokokokeita... Ne ehkä siirtyi tämän myötä vielä vähän pidemmälle tulevaisuuteen.

Lopputuloksena testi päästiin kuitenkin läpi, joten nyt jäämme jännittämään saadaanko paikka alkeiskurssilta. Pidetään peukkuja!!