Joku varoitti mua, että kun jatkokurssille edetään, bortsut kuumuu lajiin niin ettei niitä pitele käsissä enää kukaan. Tämänpäiväisen jälkeen tuntuu, että näin on päässyt käymään...

Humppa oli ihan hullun kuumana heti, kun päästiin Killerille. Kävin lämmittämässä sitä, ja erehdyin itse juoksemaan, josta se veti hirmu innon päälle ja aivan ylikierroksille. Sama jatkui sitten kentällä.

Ensin mentiin aita-aita-aita-rengas -pätkälle. Kahden viimeisen aidan välillä piti valssata. Rengas jätettiin suosiolla yksittäin tehtäväksi, kun Humppa ei sitä ymmärrä. Eikä noista kolmen aidan hypyistä tullut yhtään mitään. Aina joko mä olin väärässä paikassa, tai sitten Humppa lähti päättömästi namikäden perään (vaikkei siinä edes ollut namia...). Toivotonta.
Rengasta siis yksittäisenä, ja tätä Humppa ei kyllä ymmärrä yhtään. Otettiin ihan kutsumalla, ja ihme toukkana se mönkii renkaan läpi... ponnistamisesta tai hypystä ei tietoakaan.
Sitten kepeille, nyt suosiolla vaan kahta keppiä. Haki ihan kivasti, kun ohjasin koiran oikealta puolelta. Vasemmalta tuottikin sitten hankaluuksia, mutta jotain oleellista Humppa tuntuu nyt kepeistä tajunneen.

Sitten tehtiin itsenäisesti muuria, panostin nyt siihen, ettei maasta liikuta ennen käskyä. Muutama toisto ja tää oli hyvä, tosin sain tsiljoona kertaa käydä palauttamassa koiran paikalleen, kun se varasti.

Sitten lopuksi aita-putki-keinu -sarjalle. Keinu jätettiin tästä pois ja tehtiin yksittäin. Eka yritys; aita ja putki meni hienosti, mutta sen jälkeen Humppa karkasi keinulle ja suoritti sen itsenäisesti. Sillehän on aina pidetty keinua, joten vähän se säikähti kolahdusta mutta annoin mennä kun arvelin ettei sille siitä suurempia traumoja jää. Muuten tässä pätkässä loistettiin, tosin myös tässä ongelmia käskyn odottamisessa.
Sitten keinua yksittäin, parin avustajan kanssa. Ihan ok, pitäis vaan saada ajoissa käsky kontaktille ettei kerkee poistua.

Tästä kerrasta tuli sen verran toivoton olo, että luulen että me tuplataan Jatko1 -kurssi. Etenkin kun taas kaksi seuraavaa kertaa jää väliin, pakko noita esteitä on vielä saada kertailla yksittäisinä.