Pitkästä aikaa isommalla porukalla hakuilemassa. Paikalla 6 isoa koiraa ja neljä makkararinkiläistä, mutta oltiin tehokkaita eikä tarvinnut koko yötä kökkiä puskissa.
Lämmin, aurinkoinen keli, paikkana sorakuoppa, tuuli voimakkaasti oikealta. Kaikki ukot palkkasi patukalla ja toi leikittäen koiran pois. Hieman oli myös häiriötä; odottavien koirien haukkumista ja sorakuopan toisella laidalla koiranulkoiluttajia.

Humpalle 5 ukkoa, joista etukulmat valmiiksi piiloon. Vähän näkyi viikonlopun rälläys koirassa, taisi olla aika väsynyt ja eka ukko meni ihmetellessä, mitä täällä oikein piti tehdä. Taas aikamoista risteilyä, mutta nyt ei saanut jälkeä. Teki ihme pyörähdyksiä suuntaan ja toiseen ja tuli välillä takas keskilinjalle vauhtia hakemaan. Risteily voi olla jäljen etsimistä, tai sitten se on vain epävarmuutta, nuoren koiran sähläystä.
Hyvin kuitenkin löytyi kaikki ukot. Viimeisen otin oikealle aika pitkälle, siinä meinasi Humpalta välillä usko loppua, mutta ei kuitenkaan tullut takas vaan jatkoi sinnillä etsimistä.