Käytiin bc-ak -porukalla Baronalla treenaamassa. Tehtiin niin paljon että jotain varmaan ehti jo unohtua, mutta hyvä treeni oli joka tapauksessa. Humppa toimi tosi hienosti häiriössä!

Alkuun paikkamakuu alo-tyyliin rivissä. Aika yhteensä ehkä pari minuuttia, kävin kahdesti palkkaamassa. Taas pysyi ihan rauhassa, mutta oli aivan järkyttävän vinossa ja lopussa vielä keikautti lonkalle, ja meni vielä enemmän vinoon.

Kaket tänään oikein kivat, paitsi kerran kun ahnehdin matkan kanssa. Palkkaa edestä ja takaa, ja oikein rauhallisia ja siistejä vaihtoja.

Luoksetulon stoppia takapalkalla, aika hidas mutta nyt sentään lopulta pysähtyy. Eteenpäin on menty.

Nouto oli nyt parempi, namipalkka rauhoittaa hyvin sekä ilman heittoa noudot, eli käy hakemassa paikallaan olevan kapulan. Sivulla pysymistä täytyy vaatia tosi tiukasti, meinaa joka heitolla karata.

Seuraamista, tehtiin aika pitkää suoraa jossa juoksuosuuksia. Alku kiva, sitten vähän painoi ja lopussa alkoi kontakti putoilla. Ottaa seuraamisessa jotenkin herkästi painetta, täytyy tutkia tarkemmin mistä.

Lopuksi leikittiin jääviä ja luoksetulon loppuosaa. Ihan näppäriä, seisominen etenkin on nyt vahvistunut, pysyi hyvin taaksekävelyt eikä ennakoinut perusasentoa, mitä usein on harrastanut.

Sitten muisteltiin vielä vähän hyppyä. Hyvin oli kaalissa ja istuminen on vahvistunut vaikka on treenattu ilman estettä. Meinaa edelleen jäädä hirmu lähelle estettä tai esteen sivuun, jolloin ei pysty kyllä tekemään paluuhyppyä.

 

Myin meidän rullapannan pois ja ostin tilalle jälkivaljaat :). Kauhea kuumotus olisi päästä treenaamaan! Ehkä ensi viikolla sitten!