Kylläpäs on vähän päivitysvälit pidentyneet, kun ei meinaa ehtiä eikä viitsiä istua koneella. Huomasin että viimeinen tokokoe on päivittämättä sivuillekin, täytyy katsella josko niille saisi puuhattua jotain isompaa remonttia tässä syksyn mittaan.

Agi- ja tokotreeniä on tehty, agissa ollaan 1lk kisaavien ryhmässä, jossa ollaan kyllä aika paljon muita jäljessä, mutta tehdään omaan tahtiin ja helpotetaan treenejä tarvittaessa. Erityisesti pitäis nyt hinkata keinua ja keppejä, keinulla saatiin tänään muutama ihan reipas toisto ja kepeilläkin alkaa idea hahmottua. Tehtiin myös kiva treeni, jossa putket meni puomin molempien päiden ali. Humppa piti ohjata tosi tarkasti kontaktille asti ja jarruttaa menoa kovasti, ettei sujahtanut putkeen. Illat pimenee ja ensi viikon jälkeen treenit siirtyykin halliin.

Tokoa ollaan treenailtu keskenään, sekä viime viikolla Kaisa-Leenan ja Vegan kanssa. Humppa teki paikkamakuun Vegan vieressä, mikä oli tosi hyvä, kun pääsin puuttumaan sivulle kuikuiluun. Avoimen liikeet junnaa edelleen paikallaan, kun en oikein osaa niissä edetä. Kokeisiinkin tekis mieli, mutta voi olla että jää keväälle, kun tässä on nyt kaikenlaista. Syksyn viikonloput on kummasti täyttyneet kaiken maailman kissanristiäisistä, ja reissun päällä ollaan melkein joka viikko. Itsekin on tosi väsynyt, koirasta puhumattakaan, tästä kaikesta uudesta.

Viikonloppu vietettiin autossa. Lauantaina käytiin sukujuhlissa Loimaalla, siitä mentiin yöksi Katinhäntään Laitilaan ja sunnuntaina vielä ajeltiin Jyväskylän kautta kotiin. Katinhännästä saatiin matkaan kunnon sieni-, luumu- ja karviaismarjasatsi. Jyväskylässä käytiin lenkillä Hannan ja Nastjan kanssa, kun Jarmo oli treeneissä.

Tämmöistä tällä kertaa, lisää sepustusta en uskalla luvata, kun ei tämä kirjoittelu nyt oikein tunnu nappaavan :)