Ohhoh, onpas blogiin jäänyt päivittämättä treenejä oikein roppakaupalla. Tai no, ainakin muutama.

Tiistaina käytiin Hannan treeneissä Norssilla, tehtiin hyppyä, ruutua, jääviä. Hypyssä Humppa on oppinut, että valmis-sanan jälkeen mennään, ja yritti kovasti karata kun käskyt tulikin eri järjestyksessä. Muistilistalle! Olin ilmoittautunut sunnuntaiksi tokokokeeseen Ulvilaan, mutta peruin osallistumisen, joten meidän alokasluokan loistelias kisaura on nyt sitten tässä. Tekis mieli ilmoittaa Humppa ennen luonnetestiä johonkin kokeeseen, mutta katsotaan olisko se sitten avoimen tokokoe vai bh-koe.

Agilityssä jäi 3 viimeistä kertaa käymättä, kaksi ekaa lomailun ja kolmas Humpalla viikonvaihteessa olleen ripulin takia. En tiedä mistä vatsa meni niin sekaisin, useana päivänä pyysi ulos ja kiireellä. Nyt on kuitenkin jo ihan ok, olisko jostain ruuasta sitten noin pahasti reagoinut.

Ado tuli meille loppuviikoksi hoitoon, ja se on kyllä mahtava tyyppi. Ei huoleta yhtään jättää poikia tänne keskenään, Ado on loputtoman kärsivällinen Humpan kanssa eikä yhtään provosoidu vaikka Humppa kovasti yrittää härnätä. Ulkoilutkin on saatu hoidettua, hihnalenkki sujuu kun pistää toisen kuonopantaan.

Syksyllä meillä on edessä jännittäviä hetkiä, meidän lauma pakkaa kimpsunsa ja kampsunsa ja suuntaa pääkaupunkiseudulle. Jarmolla on siellä jo töitä, ainoastaan mun työ ja asunto vielä puuttuu :). Saa nähdä kauanko siellä viihdytään, mutta muuttoa kyllä odotellaan jo kovasti.