Killeriltä suoraan hakumettälle. Koira alkoi olla aika hyde joten annoin levätä kunnolla autossa, ja  otettiin nartut ensin metsään. Sinänsä vähän riskaabeli valinta, kun tyttöhajut tunnetusti on Humpan heikko kohta, mutta eipä se tänään näyttänyt häiritsevän.

Taas sama virsi, eli maalimies hetsasi leluun ja Humppa näki kun mm lähti lelun kanssa metsään. Sitten vähäks aikaa katse muualle ja lähetys. Nyt oli ihan messissä koko ajan, tajusi mitä ollaan tekemässä ja otti hyvin hajun. Eka mm tuulen puolella kuopassa, koira paineli suoraan sinne.
Toinen vasemmalle eli koira lähti myötätuuleen. Otti hajua ja lähti hyvin, mutta sitten taas ihme kaarros vasemmalle ja piiiiitkä lenkki. Kutsuin takas, lähti tulemaan ja osui suoraan ukolle. Humppa varmaan ottaa ilmavainua jäljistä, se usein menee ukolle jälkeä pitkin. Nyt pitäis taas saada kunnon tuuliharjoitus, ainut vaan että kun metsässä ei koskaan tuule!!
Kuitenkin jäi hyvä mieli ja jätettiin tänään kahteen ukkoon. Vaikka kierteleekin, niin etsii hyvin eikä omiaan hohhaile.

Koira vähäksi aikaa autoon ja sitten pientä ilmaisutreeniä, eli vaan patukan haku maalimieheltä. Toimii hyvin JOS saan koiran huomion itseeni patukan haun jälkeen. Tätä voisi treenata kentällä ja ottaa pikkuhiljaa irtorullat kehiin.
Noutoahan meillä ollaan saatu viime aikoina vahvistettua tosi hyvin, palautus vaan vielä vähän ontuu.

Nyt sitten juhannuksen viettoon! Huomenna painellaan mökille ja voi olla että sielläkin jotain treenintynkää keksitään. Tai sitten vain uidaan ja grillaillaan.
Blogi palaa asiaan juhannuksen jälkeen!!