Kun kaikki muut variaatiot hylkyä lukuunottamatta on kokeiltu, otettiin tänään AVO0, 69p. Koe Ruusuvuoren koulun kentällä Korsossa, tuomarina Saija Pollari.

Paikkamakuu 0. Oli taas jotenkin outo kun jätin sen, kuikuili naapuria ja meni hitaasti maahan. Olikin sitten noussut aika pian seisomaan, ja lähti naapuria kohti. Tosi herrasmiesmäisesti käveli hitaasti luokse, haisteli ja kun ehdin paikalle, oli jo hännän alla nenä. Naapuri sai uusia, ja meni onneksi ihan hyvin.

Seuraaminen 8. Ihan kivan oloista ja teki koko kaavion ihan skarpisti. Poikittaminen ja intoilu häiritsee.

Liikkeestä maahanmeno 10. Wau, se oli sitten kai aika hyvä.

Luoksetulo 0. Lähti perään, TAAS. Ei ollut oikein kartalla jätettäessä, ja sieltähän se himmaili, pysähtyi kyllä heti kun käännyin. Porsas. Ollaanko treenattu istumista? Ei.

Liikkeestä seisominen 5. Jäi ihan hienosti mutta ohikävelyn aikana kääntyi perään, kiersi akselinsa ympäri ja ennakoi perusasennon.

Nouto 8. . Ei varastanut, annoin valmis-sanan jälkeen sivu-käskyn mutta siitä ei rokotettu. Hieno nouto luovutusta lukuunottamatta, tuli kapulan kanssa johonkin eteen eikä oikein osannut tulla sivulle ilman vartaloapua.

Kaket 0. Ei noussut.

Hyppy 0. Taas sika nollasi hypyn. Hyppäsi menohypyn hyvin, istui eikä tullut ekalla käskyllä takas. Tokalla tuli mutta kiersi esteen.

Kokonaisvaikutus 7. "Tuli vähän nollia", tuumasi tuomari :D. Joo niin tuli.

Humppa oli taas todella paineistunut kehään mennessä, viereisellä kentällä paukkui joku ja Humppa oli ennen kehään menoa ollut yli 4h autossa pientä lenkkiä lukuunottamatta. Sää siis helteinen. Treeneissä sitä vaan ei tuollaiset jutut haittaa, eli joku tuossa kisatilanteessa on, että ei leiki ennen kehää ja hädin tuskin syö nameja. Mua ei edes kovin paljoa jännittänyt, joten en tiedä mistä tuon paineen ottaa. Treenikavereitten mielestä olin kehässä rennon oloinen ja sain kiitosta siitä, että kehuin koiraa nollattujen liikkeidenkin jälkeen ;). Se on sitä, kun nolliin alkaa tottua...

Yksilöliikkeisiin mennessä oli tosi epätoivoinen olo, mutta sain kuin sainkin Humpan aika hyvin nostettua, ja vein sen vapaana kehään vaikka aamulla uhosin etten voisi koskaan tehdä niin. Se varmaankin auttoi, hihna tuo valmiiksi paineiselle koiralle vielä lisää painetta. Liikkeitten välit meni tosi kivasti. Noutoon olen tietysti supertyytyväinen, ja kakeissa oli ihan tiedossa ettei tule nousemaan 5 metristä. Nuo muut sitten... jaa-a. Näitä samoja ihmeellisiä mokia mitä aiemmissakin kokeissa.

Paikkamakuun nollaaminen harmittaa, koska nyt ei varmaan ihan heti viitsitä mennä kisaamaan. Möllitokoja vois katsella, kisamaista treeniä pitää ehdottomasti saada lisää.