Vähiin oli väki käynyt, paikalla vain Ellu ja Väinö, Karoliina ja Nara sekä me. Ajateltiin et näistähän tuli nopeat treenit, mutta niin vaan saatiin 1,5h kulumaan.

Humpalle seuraamista. Paljon seuraamista. Välillä lyhyttä pätkää ja välillä palkkaa oikeasta paikasta, vuoroin lelulla ja namilla. Keulii keulii, mutta huomasin että olen kokonaan unohtanut treeneissä kehua koiraa liikkeen aikana, silloin kun se tekee hyvin. Tätä kun harrastaa, niin Humpan ilme kirkastuu ja se jaksoi tosi pitkän seuraamistreenin. Seuraamista myös hyppyesteen ohi, meinasi karata ja siitä kielto.

Hypyn osia, eli perusasentoa esteen takana ja seisomista toisella puolella. Perusasento on vaikea, useamman kerran oli jo menossa hyppäämään ja kutsu takas. Palkkaa rauhallisesta istumisesta. Luulen että tätä tehdään ennen seuraavaa koetta, eikä kokonaista liikettä. Hypyn taakse ohjasin namilla seisomaan oikeaan paikkaan, ja sinne palkkaa. Voi kun saisi jostain hyppyesteen niin tätäkin vois treenata enemmän kuin kerran viikossa... Kenen pihaan olisimme tervetulleita :)?

Kaiken kaikkiaan jäi mukava fiilis. Pitää nyt itse oikeasti miettiä mitä tekee, eikä vaan sohia koiraa jonnekin ja raivota kun menee pieleen. Humppa kuitenkin reagoi tarkasti mun eleisiin, niihin pieniinkin, ja tekee kauniisti silloin kun minäkin teen kauniisti.