Taas pitkä iltavuoro Killerillä. Jarmo vei auton, joten menomatka mentiin bussilla. Voi sitä koiraa 2-vuotiaanakin sosiaalistaa ;). Hyvin Humppa bussissa menee, makasi koko matkan kiltisti jaloissa.

Tokoteltiin pienesti; seuraamista, jääviä ja sivulletuloa sekä kaukoja uutena juttuna. Seuraamista nyt ihan muutamaa askelta, tuosta sitten pikkuhiljaa pidemmäksi. Oikein kiva. Jääviä lentävällä lelulla, nopeus on aika vaihtelevaa, mutta oikein meni kaikki. Sivulletuloja eri matkoilta, muutaman kerran palkkasin myös istumassa odottamisesta. Aika kiva. Huomasin tässä, että olen varmaan aina kokeissa katsonut koiraa luoksetulon aikana. Nyt koitin olla katsomatta, ja tuntui kyllä paremmalta. Välillä myös apuja mukana.

Kaukot nyt on ihan alkutekijöissään, pieneltä matkalta maasta ylösnousuja.

Sitten agiin. Ensin keinulle, joka pääsi kolahtamaan ja taas ollaan alussa. Sen jälkeen ei suostunut etenemään, ei kelvannut nakki edes. Leikki kuitenkin keinun jälkeen ihan hyvin, että en nyt tiedä pelkääkö se sitä oikeasti vai onko päättänyt ettei mene. Ehkä yritetään tehdä puomia välillä ja sitten takas keinulle. Tähänkin pitäis nyt toistoja saada rutkasti.

Muuten ihan jees treeni, rengas meni nyt molemmilta puolilta hienosti ja takaakierrotkin muistui mieleen pienen muistuttelun jälkeen.